mandag den 4. september 2006

Boston Duck Tours

I dag, søndag, var primært beregnet som transport dag fra Boston til Plymouth, men pga. ændringen af Red Sox kampen i går var det nødvendigt for os at ændre vores program så rundvisningen med Boston Duck Tours blev flyttet til i dag kl. 9. Derfor var det tidligt op, spise morgenmad fra den fantastiske morgenmads buffet på hotellet og så afsted.

Med Boston Duck Tours bliver man kørt rundt i gamle DUKW's fra anden verdenskrig - en DUKW er et militært amfibie kørtøj, så turen foregår både til lands og til vands.

Vores guide var Admiral Amnesia, tidligere ansat i efterretningstjenesten og udstyret med et snakketøj som vi sjældent har oplevet. Med ham kom vi på en hæsblæsende tur rundt i Boston, som har så mange historiske steder at det var svært at kapere. Siddende bagerst på køretøjet havde vi de bedste pladser med direkte udsyn til byens seværdigheder og de tunge skyer der virkelig viste hvorfra skyskrabere har fået deres navn.

En rigtig sjov oplevelse og en god appetit vækker på Boston, men vi har desværre ikke så meget tid og får derfor nok ikke mulighed for at dykke ned i de mange spændende steder vi blev introduceret for i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.