fredag den 8. september 2006

Pinehills GC - Niclaus Course

I går spillede vi Niclaus course på Pinehills Golf Club, endnu en fantastisk bane og igen en bane der var anderledes en de to forrige. Niclaus banen er absolut den kønneste vi har spillet, her er der tænkt på både visuelle oplevelser såvel som udfordringer rent golf mæssigt.

Der var intet pres på Masters på denne runde, kampen om TCV trofæet blev afgjort i tirsdags så der blev spillet rigtig god golf af enkelte og ikke så blændende af andre. Men Treasurer skal nævnes for en runde hvor han kun var 2 slag fra at skulle justeres i handicap.

Hvilken bane der er bedst er svær at sige, det var 3 meget forskellige baner. Jones banen var nok den mest udfordrene, Waverly Oaks den sjoveste og imponerende med de mange højde forskelle og Niclaus uden sammenligning den kønneste og mest komplette bane. Alle 3 baner ligger inden for nogle få kilometer og der er kig fra 10. hul på Waverly Oaks over til Pinehills, hvilket gør det til noget af en bedrift at de 3 baner er så forskellige. De har dog en ting til fælles, der er ikke tænkt på hvor meget plads banerne måtte fylde da de blev anlagt, her er der kun tænkt på at bruge naturen bedst muligt og skabe gode golf oplevelser. Det kombineret med baner der var i top stand har gjort Teesen Cup Masters "10th Aniversary Tour" til en tur der bliver svær at overgå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.