søndag den 3. september 2006

Boston Red Sox

Vi ankmom i god tid til dagens baseball kamp på Fenway Park mellem Boston Red Sox og Torronto Blue Jays. Kampen var flyttet frem til kl. 13:05 pga. det lidt ustadige vejr vi er løbet ind i her i Boston.

Det er en enorm afslappet stemning der er før kampen hvor ca. 40.000 mennesker ankommer til dette historiske monument over amerikansk baseball. Under tribunerne er der masser af udsalgsboder der sælger hotdogs, øl og hvad der ellers hører sig til og folk er i godt humør og der er overraskende god plads.

Kampen startede med en sangerinde sang både den canadiske og amerikanske nationalsang, hun var rigtig god og det satte stemning for resten af kampen.

Vi skulle bruge lidt tid på at få overblik, men baseball er noget der griber en, en lidt langsom sport hvor man kan nå at følge med i mange aspekter. Desværre tabte Red Soxs stort, de kom aldrig rigtig i gang og når man efterfølgende ser dækningen af kampen i TV så skyldes det at der var uden deres 2 bedste spillere som begge er ude med skader.

MoC's gamle ven fra Boston mødte os på stadion og kunne hjælpe os med at forstå de finere aspekter og svare på vores spørgsmål.

Som sagt, stemningen var i top og publikum støttede virkelig deres hold, det kom endda til lidt råben/buhen frem og tilbage imellem Blue Jays og Red Sox fans.

Stor oplevelse. Både før og efter kampen var vi inde og drikke en øl på en enorm sportsbar, 4 etager, 10 bowling baner, 27 pool borde, stor skærme overalt - alt er større herovre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.