lørdag den 16. maj 2009

Det NY TeesenCup.com

Som I nok allerede har bemærket når I læser dette, så har TeesenCup.com ændret udseende og der er sket endnu mere under kølerhjelmen.

Bemærk, arbejdet med at redesigne og flytte TeesenCup.com er forsat pågående så der er mange små ting der ikke er på plads endnu - jeg tager dog gerne imod kommentarer om uhensigtsmæssigheder og problemer, så de kan blive løst.

Som skrevet, så er det ikke blot udseende der er ændret TeesenCup.com bliver nu hostet på Blogger istedet for på min private server hjemme i stuen. Det er der flere grunde til, men vigtigst er at nu bliver det meget lettere at vedligeholde bloggen.

Jeg har flyttet alle indlæg, så de stadig kan læses og i samme omgang bemærkede jeg at det snart er 10 år siden TeesenCup.com startede på nettet.

Der er altid konsekvenser af en sådan flytning af data, derfor er der et par ting som skal bemærkes, jeg har ikke flyttet kommentarerne på de gamle indlæg, der var nu heller ikke så mange det må vi gerne lave om på fremadrettet. Der vil også være indlæg der ser underlige ud da de har været skrevet til den gamle design og ikke helt passer ind i det nye design.

Håber alle klarer sig igennem omstillingen.

1 kommentar:

  1. Hej Laust,

    Det ser rigtigt godt ud, tillykke til os alle sammen !!
    Du kan det der!!
    MoC

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.