søndag den 14. juni 2009

Gallamiddag og godmorgen

Som altid spiste vi Gallamiddag lørdag aften med rødt kød, bernaise, ærter francaise og nye kartofler, fløjlskaffe og hvad der ellers hører til.

Der var fælles indsats i køkkenet og en smule nerver da Master Ambassadeur gik igang med at lave bernaise sauce, det er første gang vi selv skal og ikke bare kan læne os tilbage og se på Formanden svinger gryderne. Det hele gik op i en højere enhed og vi spiste et fantastisk måltid.


Efter middagen havde vi Formanden igennem live fra Diana Beach, Kenya via Skype, vi fik status på livet dernede og der blev uddelt enkelte skideballer.

Fløjskaffen stod Master Jeppe for og der var ny opskrift som også så ud til at fungere til alles tilfredshed.

Nu har vi nydt en morgenmad med rester fra Gallamiddagen og hvad der ellers hører sig til. Rengøringen er så småt påbegyndt og derefter skal vi ud og nyde solen som endelig er kommet til Solvej.

1 kommentar:

  1. Tillykke til alle tilstedeværende Masters, Jeg er så glad for at det blev en succes, på trods af at "den tynde" og jeg var fraværende - ha ha.
    Til trods for at I ikke var "Generalforsamlings stive" under mit "live" besøg, så er jeg sikker på at det nåede I nok. Jeg var glad for at kunne se og tale med Jer på Skype, (Gud ved om Graham Bell kunne forestille sig at tale/se på samme tid over så store afstande, da han "lavede" telefonen)ja sikken en verden vi lever i. Fortsat god sommer og hils Jeres kære........

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.