fredag den 7. oktober 2011

Irland 2011 - Fredag

Dagen Jeppe og jeg har glædet os til i mange år. Allerede det første år vi var i Irland spottede vi hurtigt Old Head Links som banen vi skulle spille engang - og det var så i dag.

Old Head ligger på en 3 kilometer lang halvø der strækker sig ud i Atlanterhavet og er det perfekte sted til en golfbane.

Turen ned til Old Head gik igennem det grønne grønne Irland, som altid er en fornøjelse at kigge på, med stengærde og bakkeskråninger med sortbrogede køer. Så frodigt og kønt. Vejret var godt, let overskyet og kun en smule vind.Allerede på parkeringspladsen var det tydeligt at vi var på en bane hvor der er styr på det hele, vores bags blev hentet og kørt til driving range imens vi gik op i klubhuset for at betale greenfee. Udsigten fra klubhusets terrasse var fantastisk (et ord jeg kommer til bruge nogle gange i dette indlæg).Et par hurtige slag på driving range og så afsted til første tee. Her stod starteren klar og tog i mod os, han spurgte om vi ikke havde lyst til at starte på hul 10 istedet, da han lige havde sent en klub turnering afsted og han var bange for at vi ville komme til at gå og vente. Det lød som en god ide og han fulgte os over til 10. tee og sendte os afsted.

Fantastisk bane, alle huller har udsigt til havet og banen bugter sig rundt på over klipperne. Dejlige links huller, meget udfordrene og når slagene ikke blev som man havde tænkt kunne man kigge ud og nyde udsigten til Irlands kyst.


Ifølge starteren var det stort set vindstille det var dog ikke helt oplevelsen ude på banen hvor der var noget bevægelse i boldene når de kom op og flyve. Det gør det spændende når der er smalle fairways med hav på den ene eller anden side.


Jeppe kom klart bedst rundt og vi andre havde vores øjeblikke på runden men kunne ikke holde niveauet hele vejen rundt.


3 kommentarer:

 1. Hej Jeppe, Henrik og Laust.
  Det ser ud som om i hygger Jer, det ser også ud til at banerne er i god stand, så spillet håber jeg også "spiller". Forsat god tur og send også gerne lige et billede eller to fra hul 19.

  SvarSlet
 2. Hov hvor er der et foto at par 3 hullet hvor man slår over vand !!

  SvarSlet
 3. @Claus: Der er ikke et par 3 hul over vand, det tænker du vist på Holbæk ;-) Lidt spøjst nu jeg kommer til at tænke på det, så er der faktisk slet ikke vand i spil på banen, men rigtig mange klipper der ligger ned til vandet.

  @Robert: Hul 19 billede lagt på Facebook.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.