søndag den 9. oktober 2011

Irland 2011 - Søndag

Tidligt op, finaledagen havde et stramt program med golf på Fota Island og hjemrejse.

Fota Island har Jeppe og jeg spillet før, men fordi der er 27 huller sætter de dem sammen så der er 3 18 hullers baner og startede med de 9 huller vi spillede sidst som bag-ni og så 9 huller som var helt nye for os.Starten på Fota Island er frem med det tunge skyts, de 2 første huller er lange par 5 huller, så kommer et par 3 hul i stiv modvind og så endnu et par 5 hul, så er man også i gang.

Det er en dejlig bane, de første 9 ligger åbent og de sidste 9 ligger i en gammel dyrepark. Der er god plads hele vejen rundt, men der er langt til de fleste huller.


Spillet i dag var svingende (hah), men banen er en fornøjelse og vejret var med os igen og enkelte skiftede til korte ærmer i løbet af runden. 


Jeppe og Henrik G. delte dagen og undertegnede vandt med en hæderlig runde og endda med point nok til også at vinde vores løbende turnering.


Så nu er det snart over and out for Irland i denne omgang, vi sidder i lufthavnen og nyder en dejlig kold Beamish.

1 kommentar:

  1. Tillykke til vinderen!! Godt at se og læse at det våde element i golf, det være sig vand fra oven, vand i spil eller øl fra fad ikke er en mangelvare i Irland. God tur hjem, når dette læses er I sikkert allerede i CPH. Ja ROM blev ikke drukket på en dag...

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.