mandag den 26. november 2007

Formanden i Kenay dag 25

Med tilladelse fra formanden bringer jeg hans rejseberetning fra Kenya.


Mandag d. 26. november 2007

Kære alle.

Her er sidste opdatering fra Diani Beach, Kenya. Her til formiddag er gamle Gerling blevet indlagt på Palm Beach Hospital. Hans diarre kom voldsomt tilbage i nat, efter at vi troede at den var under "kontrol" ( som sjovt nok er lortnok skrevet bagfra ). Lægen mener at det var bedst at indlægge den gamle, så nu ligger han med drop i armen, mens personalet vimser rundt om ham og indsamler prøver af alt muligt. Både mor Aase og "Ibbermand" er ved godt mod og tager det i stiv arm. Lægen mener at et døgn med væske er nok til at "Der Alte" igen er på benene. Så der er ikke grund til bekymring eller kvaler, Tryg forsikring betaler.
Vi sender alle ( også Hr. Hindbær, som nu er oppe på 9 blade ) vores "sidste hilsen", altså vi ses i danmark om et par dage.

Jeg vil slutte med nogle fraser på swahili pole-pole = langsom langsom, hakuna matata = ingen problemer, jambo habari = hej, hvordan går det, misuri sana = tak, godt, sante kwaleo = tak for idag, la salama = godnat og sidst kwaheri santa sana = farvel og mange tak.

Familien Rosenqvist siger " Roger over and out "

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.