tirsdag den 7. oktober 2008

2 Masters i Irland


Master of Tee Time Jeppe og Protocaleur Laust er draget til Irland for at udføre lidt undersøgende arbejde for hvor næste store Teesen Cup på Tour skal foregå.


DSC09601


Vi ankom i går søndag i strålende solskin og havde en god lang køre tur til Cork foran os, vi delte den dog over med en runde golf på Dundrum House (County Tiperary) golf course. Det var en super bane, anlagt omkring et gammelt gods og udnyttede landskabet vældig godt så der var mange udfordringer på runden. Det har dog regnet voldsomt i Irland på det seneste så banen var noget våd og der var vand i stort set alle bunkers, så sammen med alle de vel placerede søer var det en meget våd runde.

DSC09612

Vi spiller en lille turnering, vi spiller hulspil om hver runde med afregning i pints og for stableford for alle runder som afregnes i aftensmad den sidste aften vi er her.

Jeppe lagde hårdt ud på Dundrum og vandt hulspillet, men vi endte lige i stableford point.

I går spillede vi Lee Valley som ligger lidt vest for Cork og efter en spændende tur igennem morgen myldretrafikken var vi klar til at slå ud på en bane som pro'en sagde var "mostly level". Level er vist relativt, der var ganske store højdeforskelle på endnu en bane som er anlagt i det bakkede Irland, men en fantastisk bane. Det regnede en smule af og til, men ikke mere end der kunne regntøj kunne holde ude.

DSC09617

Jeppe spillede igen en solid runde og lagde god afstand i den samlede turnering, så der er skal findes strammes noget op hvis Laust skal indhente det på de sidste to runder.

Men indtil videre imponerer Irland med baner i fantastisk stand og i noget nær det ultimative landskab til golfbaner. I dag skal vi ud og spille Fota Island lidt øst for Cork og vi glæder os meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.