onsdag den 8. oktober 2008

Fota Island

MoTT Jeppe og Protacaleur Laust forsætter vores optur igennem de sydvestlige irske golfbaner og har i dag spillet Fota Island - Belvelly som er en fantastisk bane. Igen en bane som er lagt i landskabet og faktisk noget af det bedste landskab jeg har spillet golf i nogensinde.

Banerne herovre er i perfekt stand og selv om de sidste 9 huller i dag var af noget nyere dato en de første 9 (som var i særklasse) så holdt hele banen en standard som er svær at sammenligne med noget i Danmark.

DSC09644

TRIVIA: Søren Hansen vandt Irish Open på Fota Island i 2002.

Dagens runde skabte ny spænding i den løbende turningen hvor undertegnede (Laust) indhentede Jeppe og faktisk har et godt forspring inden det hele afgøres i morgen på Killarney (endnu en Irish Open bane) og selvfølgelig også kunne nyde et dejlig pint Beamish som præmie for sejren i dagens hulspil.

DSC09646

Vejret var ikke helt i top fra morgenstunden, der var konstant regn og den var tiltagende helt til vi skulle have slået ud, men heldigvis kunne vi udskyde vores tee time (det hjælper at have Master og Tee Time med) 3 kvaters tid og i det nåede at klare helt op i løbet af den tid så vi slog ud i tørvejr og kunne nyde banen i fulde drag.

I morgen er det som skrevet Killarney der skal spilles og vi skal have fundet vinderen af turneringen.

DSC09647

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.