torsdag den 9. oktober 2008

Killarney Golf Course

I dag har vi spillet Killarney Golf Course - Mahony's Point, en bane lagt i en fantastisk natur, bjerge i horisonten bag en næsten spejl blank sø.

DSC09660

Dagens spil var for begges vedkommende noget præget af at der var tale om finalerunden og der skulle findes en afgørelse på Teesen Cup Vest Irland. Jeppe lagde rigtig hårdt ud og var efter de første 9 huller 5 op, men så vendte formen og på hjemturen vandt undertegnede med samme resultat så matchen endte helt lige - derfor skal der i aften skåles to gange i Beamish.

DSC09665

Vinderen af Teesen Cup Vest Irland er undertegnede, som holdte forspringet fra i går - hvilken dejlig følelse og tak Jeppe for nogle fantastiske dage på de irske baner.

DSC09671

DSC09672

Vejret i dag har været i top, sol fra en næsten sky fri himmel og kun en svag brise til at sørge for at vi ikke kom til at svede op runden.

Efter dagens runde kørte vi en tur på Ring of Kerry og det må være et af de smukkeste steder i verden, jeg kan ikke beskrive det, det skal opleves.

Et af stoppende på turen var Waterville Golf Course, som ligger helt på den sydlige spids, i bunden af en fjord og ligner en fantastisk links bane (den er også rated nr. 5 i verden...) Der bliver vi nød til at spille engang.

DSC09685

P.S. Billeder kommer senere i aften. - så er billederne lagt på....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.