fredag den 10. oktober 2008

Irland - over and out

Der er nogen der siger at alt godt kommer til en ende og for os var det så i går, vi skulle flyve torsdag aften og det så ud til at skulle være regnvejr hele dagen

DSC09696

Heldigvis blev det ikke helt så galt, selvom vi havde den lange køretur fra Cork til Dublin nåede vi 18 huller på The Heath, en mere almindelig bane men mindst lige så udfordrede som de andre vi har spillet.

DSC09699

Selvom vi næsten kom igennem runden uden at blive våde så blæste det og det gjorde runden endnu mere udfordrende når banen er en hede/links bane med smalle fairways og ganske lange huller - men vi kom nu fint rundt og havde det rigtig godt med at have nået at spille 5 runder på 5 baner på 5 dage i Irland.

DSC09697

Rundt på banen gik omkring 200 får og holdte roughen nede i den dejlig højde, selvom den nu stadig var meget tung at komme ud af, så var det lidt en oplevelse at have uldtotter stående tæt på og kigge undrende på en når man slog sin bold ud af roughen. Greenfee var kun €20 så det tyder på at får som greenkeepere er en god forretning.

At spille golf i Irland er en kæmpe oplevelse og det er ikke sidste gang vi er i Irland for at spille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.