tirsdag den 22. september 2009

Irland 2009 - Arklow links

Golf herovre i Irland er en "state-of-mind" som er svær at beskrive, men noget som jeg forunder alle at opleve, golfere som ikke-golfere, det er simpelthen en (i ordets bedst forstand) fantastisk oplevelse.

I dag spillede vi som-sådan en helt normal links bane Arklow Links - en bane som du ikke finder i Danmark eller mange andre steder i verden - herovre er det bare almindelige mandag morgen og ikke noget at være benovet over.

Det var faktisk helt rart at spille en helt almindelige bane, som bare var meget mere end det jeg kan formulere i ord. Der var intet specielt som sådan omkring Arklow, på når hvis man skal nævne at banen var par 69 og stadig på (som jeg lige husker det) 5900 meter. Reel, fair og helt igennem en links bane som udfordrede os - kort sagt en fornøjelse.

Billeder følger som altid - hvis det ser ud en smule overskyet, så husk på at vi i dag snød os selv for årets irske regnskyld og havde let brise fra vest og overskyet på en rigtig links bane - det skal man vist ikke klage over?

DSC00328

DSC00333

DSC00334

DSC00336

DSC00370

Sidste billede er ikke fra en golfbane, men bare den normale standard herovre på den super helt igennem gørnne ø, hvor havet er lige ved side af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.