søndag den 20. september 2009

Druids Glen

I dag har vi spillet Druids Glen og det er den smukkeste golf bane jeg nogensinde har spillet og jeg tror Jeppe er enig.  

Stillingen i den interne match er tæt, Jeppe førte med et enkelt slag i går og undertegnede har taget føringen med et enkelt slag i dag.

Jeg er lidt træt og kan vist ikke forfatte nogle ord der kan yde Druids Glen værdighed, så jeg vil lade billederne tale for sig selv.

Eneste ting jeg vil sige er at denne bane skal man spille, simpelthen i en klasse for sig selv.

DSC00281

DSC00288

DSC00290

DSC00297

DSC00300

DSC00320

2 kommentarer:

 1. Det væreste er at det slet ikke gør banen ære - det er som jeg allerede har skrevet den absolute smukkeste (og samtidig, hvilket jeg vist ikke fik skrevet, bedste og mest udfordrene baner), jeg nogen sinder har spillet.

  Hvis nogen spørger hvor de skal spille i hele verden, så vil jeg uden tænketid svar Druids Glen - det kan simpelthen ikke beskrives hviklen oplevelse, udfordring eller "state-of-mind" det var at spille netop den bane.

  Som sådan er The European Club en langt bedre golfbane, der er intet kompromis. Men Druids Glen har fat i den lange ende og præsterer en golf oplevelse som jeg ikke, på nuværnde tidspunkt, kan pege på kan findes noget andet sted i verden.

  Det, som er så helt og voldsomt igennem, er at at der her hvor jeg sidder og skriver dette måske er 4-5 baner som udfordrer Druids Glen? Der er måske en grund til at Irish Open ikke er blevet spillet på denne bane de sidst 10 år - men før det så var det vist 5 år i træk på Druids Glen?

  Kort sagt, det er svært ikke at være helt igennem begejstret herovre og I er alle indlagt til at skulle opleve dette land som er GOLF!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.