søndag den 20. september 2009

Irland 2009 - The European Club

Igen i år har Teesen Cup sendt en selvbestaltet gruppe til Irland for at teste banerne.

Som sidste år er det Master of TeeTime Jeppe og Protocaleur Laust der er blevet sendt afsted.

Programmet er pakket og første dagen er rejsedag. Alt gik glat, hurtigt igennem diverse check i Kastrup og vi kender lufthavnen i Dublin fra sidste år så vi var hurtigt ude, eneste lille knaste var en Kia Ceed 5d der blev til en Opel Astra 3 dørs - men vi klarer den selv om bilen er godt fyldt med golf udstyr.

Hjemmefra havde vi udset os The European Club som en mulig bane at spille hvis vi kunne nå det på første dagen.

DSC00257

Det kunne vi og The European Club er en fantastisk bane også selvom det ikke var verdens bedste runder vi fik spillet i dag. Det en links bane som links baner skal være, ud til havet, golf i natur der må være den oprindelige inspiration til at opfinde golf og  fuld straf hvis man ikke spiller præcist.

DSC00259

Denne bane bliver betegnet som den sidste rigtige links bane der vil blive bygget, de siger det vil tage 100 år (18 er gået) før banen er klar og når man betaler sin greenfee får man udleveret en lille folder "Welcome - Our Philosphy" og det vigtigste citat fra denne må være:

"In it's essence golf is a game of skill. So it is here. We make no apology for the fact that the thoughtless and inept player may suffer on our links. It was not created for such players."

 Vi var i skole i dag og banen lærte os hvad golf virkelig går ud på. Hvis man kommer forbi kan vi kun anbefale at man tager samme leksion og samtidig spiller en fantastisk bane.

DSC00263

Der er 20 huller, 18 er ikke nok - og vigtigst der er ikke et eneste dårligt hul. 2 huller er bedømt til at være blandt verdens 500 bedste huller og 1 hul blandt verdens 100 bedste huller.

Jeg kunne blive ved med at skrive her om The European Club, men vil stoppe nu og når I møder mig (Protocaleur) så lade være med at spørge til denne bane medmindre I ønsker en lang talestrøm om denne banes fortræffeligheder.


DSC00273

Efter disse dejlige 20 huller golf, checkede vi ind på Druids Glen Mariott Hotel. Her serveres ikke Beamish men Smithwick's.

I morgen tidlig slår vi ud på Druids Glen....

1 kommentar:

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.