lørdag den 28. maj 2011

Teesen Cup Masters 2011 lørdag

Med sen start tid på Rø National var der god tid i klubhuset, alle var virkelig veludhvilede efter den tidlige sengetid.

Men der var dog ingen der havde kræfter, mod eller lyst til at servere den ellers traditonelle morgenmad, beans, bacon and eggs. Det var dog brød og pålæg og ingen Masters var sultne da de stillede helt friske på første tee til sidste runde i årets Teesen Cup Masters.Sidste runden blev spillet på Rø New Course i høj sol og kraftig vind, hvilket gør den bane meget udfordrene og det kunne også ses på dagens scores.Der var højt humør og enkelt sorte skyer blandt deltagerne, men "Even the worst day on the golf course, is better than the best day at work!" og der var brede smil da Masters var samlet efter endt runde og sad samlet med kolde øl og den samlede score endelig kunne gøres op.
Årets Master er, med ærbødighed, jeres undertegnede. Der var mange rigtig gode slag, men desværre også mindst ligeså mange dårlige, dog var det muligt at holde de nærmeste konkurrenter distancen og hjemtage Ankers Mindepokal.

Gallamiddag er i år flyttet til Master of Tee Times residens hvor hjemmebiograf og fodbold er aftenes fokus, dog først efter indtagelse af bøf, kartofler, bernaise og ærter francaise i rigelige mængder - godt som altid.

Nu er der almindelig afslapning til fodbold i biografen og så skal der arrangeres Teesen Cup Vest eller noget, hvilket helt sikkert kommer til at tage mange timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.