lørdag den 28. maj 2011

Teesen Cup Masters 2011 fredag

Igen en klassisk Teesen Cup Masters dag, men dog måske med en smule strammere program end normalt.

Tidligt op, morgen mad tilberedes i god ro og orden, med en smule surmulen i krogene - helt som det skal være. Hvem skal lave hvad og hvornår og hvordan, hvem kan finde ud af hvad og skulle det ikke bare være helt afslappet og med bredde smil?


Afgang til banen, i år i meget god tid på trods af den tidlige start tid. Gudhjem Golfklub fik ny medlem (igen, ville det ikke være lettere at betale sit kontingent). 2 tre bolde sendt afsted i en sandwich af svenskere.

Vejret helt i top, sol (tak mor og tillykke med fødselsdage) og en stærk vind, lige som Old Course skal spilles. De smalle huller ind i skovene bliver meget spændende når side vind kan flytte bolde fra den sikre side af hullet og ud i træerne.Efter en dejlig runde golf på den gode gamle bane, blev der hygget i klubhuset og ingen stress på trods af en tid på Pilekroen til billiard.

Resultatet af første runde i årets Teesen Cup Masters er
1. Laust
2. Claus
3. Preben
4. Jeppe
5. Jørgen
6. Henrik

Kampen er tæt i toppen og motivationen er stor til morgen dagens runde på New Course.

Pilekroen er begyndt at lukke tidligt, så vi havde lidt stress for at nå derned. Alle nåede dog den klassiske tur af Strandstien og nogle nåede også at inspisere Høyers Iscafé og en hurtig Club Sandwich (den bedste i DK). Herefter var der samling på Pilekroen hvor der blev raflet en masse, tabt adskillige omgang og den eneste der kom ud uden at skulle bøde i bare var Jeppe - det er lige gyldigt om vi spille billiard eller snyd, så ved vi hvem der ikke ommer til at betale ;-)

Aftensmad på Værten, som sidste år og året før det. Hyggeligt sted og højt humør.


På vej ind mødte vi den lokale TV stjerne, som desværre var på vej hjem - vi håber at fange ham igen i morgen.

Der er blevet talt en del i telefon hele dagen, men der rører ikke resten af Masters at andre ikke kan være her fuldt.


Det er gang på gang uforståligt at Allinge (og Sandvid, Tejn og alle andre steder) lukker mellem 20 og 22. Man skal selv skabe festen og mulighederne bliver mindre og mindre i løbet af aftenen. Så imens jeg skriver dette sidder hovedparten af Masters og sover til Charlies Angels, klar til en god gang golf i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.