lørdag den 2. juni 2012

TCM 2012 - Lørdag og årets Master

Finaledagen startede langsomt for alle, der havde været en delegation på Hut-li-hut om natten og de resterende holdte vinstue til langt ud på natten i klubhuset.

Master of Teetime havde været forudseende og bestilt sene starttider, det var vi alle meget glade for og nød at der var god tid til at nyde morgenmaden.Finalerunden blev spillet på Rø National Old Course, vejret var noget koldt og blæsende, med nogle få dråber regn af og til. Humøret var dog højt og der blevet spillet godt, så der var spænding på hele runden og afgørelsen var tæt.


Det er altid fantastisk at spille den gamle bane, vi har så mange gode oplevelser (de dårlige slag glemmer man hurtigt) og hvert år kommer der nye til. De senere år har enkelte Masters valgt at danne en rolatorbande som kører i golfbiler, men der mister man noget af oplevelsen af landskabet. Turene op over klipper ind igennem den grønne skov skal nydes på gåben.

Tillykke til Master of Ceremony som spillede en god solid runde golf om kan kalde sig for årets Master.


Stillingen endte som følger

1. Claus
2. Preben
3. Laust
4. Jørgen
5. Jeppe
6. Henrik

I øjeblikket bliver der kokkeret i køkkenet, den klassiske menu med grillede bøffer med bernaise og ærter francaise er udvidet med lokalt fanget og røget laks til forret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.