fredag den 31. maj 2013

TCM 2013 - Vi er på øen.

Torsdag eftermiddag mødtes fire Masters på Teglholmen, med brede smil og oppakning, det var igen tid til årets Teesen Cup Masters.

Afsted til Ystad uden problemer, smørrebrød på færgen og så begyndte det at gå galt. Normalt er vi afsted i 2 biler, men i år kunne dem fra København være i en enkelt og derfor var chaufføren ikke vant til de årlige traditioner fra den ene bil.

Så der var ingen tissestop ved Hammershus, dyt ved Pension Mary og heller ikke hævestop ved Dankort automaten i Allinge - det var direkte til Solvej, men det er heller ikke et problem når klubhuset allerede var blevet åbnet af Master of Tee Time og Formanden. Køleskabet var tændt og fyldt op, så det var direkte igang med en kold på terrrassen.


Det er jo et særligt år, Formanden er i landet og der var derfor mange historier der skulle fortælles og MoTT havde købt ind til drinks, så det blev en sen aften, ganske som det plejer og vi sidder nu omkring bordet og spiser god solid morgenmad. Alle dejligt "friske" og klar til golf. 

Vi mangler Ambassadeur, men han flyver heldigvis ind i aften og så er Masters fuldtallige for første gang siden 2008. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.