torsdag den 8. november 2007

Formanden i Kenya dag 4

Med tilladelse fra formanden bringer jeg hans rejseberetning fra Kenya.


Mandag d. 5. november 2007

Mandag starter med det sædvanlige!!, det er som at være med i revyvisen ( Pensionisterne ) med Grethe Sønck og Volmer Sørensen, hvis nogen kan huske den?

Der er jo en del piller som skal indtages på samme tid af døgnet. Morgen, aften og lige før dynen. Efter æg og bacon, toastbutterandjam gjorde vi os klar til igen at ta ind til "købmanden", vi stod af lidt før ved et grøntmarken hvor der også er en "souvenir shop" her blev gamle Gerling og mor Aase shanghajet, med det resultat at de købte en flot liggende flodhest og et armbånd lavet af elefanthalehår, som dog senere havde transformeret sig om til plastic, men kunsten at "prutte" er en videnskab og man bliver kun bedre til det ved at "prutte løs", noget mor Aase burde være en sand mester i. Vi var også lige forbi Monica's Internetcafe, Vi ville lige checke om vores rejebrev var nået frem, svarene til de spørgsmål der var, er : Hindbær'en er plantet - ved endnu ikke om den overlever - nej vi har endnu ikke været ude at bade i det indiske ocean - ja du må godt udgive på Teesen Cup, men alle skulle gerne få en mail. Jeg så også at Mikkel Kessler tabte og at det ser ud til at Fogh går af. Nå men vi må vidre.......

På Tropicana Bar var det nu tid til vores formiddags "Tusker", og jeg var forbi Janoland, vores turoperatør fra i lørdags og bekræfte, så den tur er ok. Samtidig kom Daniel forbi, så turen på torsdag er også ok, her går turen til Tzavo East. De to nationalparker dækker tilsammen samme areal som jylland, så vi når nok at se ikke det hele! Daniel tog os så forbi den 4weel jeep - en forlænget Toyota Landcruiser, med plads til 10, så der bliver plads nok - vi skal køre med, inden han kørte os hjem med vores varer. Da vi havde sat varene på plads, kom Georffry med en kameleon på armen. Den havde han fundet på vej til arbejde for nogle dage siden, så nu bor den her i haven. Den blev naturligvis fotograferet fra alle sider, lidt senere kom han forbi med friske kokosnødder - en til hver - gamle Gerling og jeg fik et skvat "Kenya Cane" i, mor Aase drank den naturel. Nu har vi fået frokost og sidder med den dejlige bønne, samt en småkage fra Royal Danish Butter Cookies. Inden jeg lukker pc'en kan jeg lige nå at fortælle at vi skal have okseragout med chiapati ( majspandekager ) til aften, efterfulgt af den berømte bønne, jeg tror at vi skal yatze i aften, but who knows what the future will bring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.