torsdag den 8. november 2007

Formanden i Kenya dag 5

Med tilladelse fra formanden bringer jeg hans rejseberetning fra Kenya.


Tirsdag d. 6. november 2007

Det blev kortspil, der vandt konkurencen om aftentidsfordriv, blot for god orden skyld, jeg fører stadig.

Efter den sædvanlige morgenmad + en dejlig omelet, blev vi hentet og kørt ind til "Janoland", en shop hvor vi købte vores safari tur til Tzavo West, som først er den 19'ende. Så lidt indkøb af grøntsager til aftensmaden, en Tusker og lidt vand til mor Aase. Klokken 12 kom Daniel og hentede os, så vi kunne hilse på hans far, der skal være vores chauffør på safarien, på torsdag, til Tzavo East. Vi mødte ham, Fred - en stor mand med et meget solidt håndtryk, i baren til et hotel. Her gav vi glad en lunch, mens vi talte om vores tur. Ved 13.30 tiden kørte Daniel os hjem. Vel ankommet efter en formiddag hvor vi har brugt en hel del penge, var det tid til at slappe af, men nej, Mr. Lemon insisterede på at servere vores friske frugt, så nu lukker jeg ned og går til poolen og slapper af.

Da vi sad og drak "5 o'clok tea" som jo selfølgelig er den dejlige bønne med en buttercookies, kom Geoffry forbi med en mindre kameleon, som han kaldte "Robert Mdogo"
det betyder "Lille Robert", den blev sat op i en blomsterdekoration foran vinduet ind til mit rum og selfølgelig fotograferet fra alle vinkler. Nu var det tid til aftensmad, en dejlig spicy pølsegryde med kartoffelmos, men da vi både havde fået frokost og frugt kunne vi ikke spise op, så Mr. Lemon tog resterne med hjem til sin familie. Nu var det tid til kaffe og kortspil - ja, vi drikker rigtig meget kaffe, men det er jo en dejlig bønne. Det bliver ikke til så meget kort iaften, så ved ti'tiden gør vi os klar til den varme dyne. Stor opstandelse !! kameleonen er væk !! Efter et stykke tid finder jeg den inde på mit værelse, hvor den er kommet ind gennem mosquitonettet, den sidder i vinduet og hygger sig. Den får så lov til at overnatte på værelset blot den lover ikke at snorke og spise lidt insekter. Jeg læser bogen "Den hvide Massai" færdig og skal nu igang med "Manden uden navn" af Robert Ludlum. Jeg når dog kun et par sider før Morfeus overmanner mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.